ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Η μητέρα της είναι από τις Κυκλάδες και ο πατέρας της από τη Σπάρτη. Από μικρή της άρεσε το τραγούδι αφού άκουγε τη μητέρα της να τραγουδάει κάθε μέρα και τον πατέρα της που ήταν διάκος κι έτσι στη χορωδία του σχολείου ξεχώρισε για την καλή φωνή της. Γνωρίστηκε με τη Ρένα Κεραμιώτη Ψαρά καταξιωμένη στιχουργό και με μουσικούς από τη Νάξο.Όταν άρχισαν να την παίρνουν μαζί τους σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις, κάποια στιγμή ο κ. Σωζογιάννης Πρωτονοτάριος της έγραψε παραδοσιακά τραγούδια με μουσική και στίχους δικούς του. Την επιμέλεια του δίσκου είχε ο Νίκος Κονιτόπουλος. Έτσι σιγά σιγά άρχισε να τραγουδάει με μεγάλα ονόματα όπως Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Ελένη Λεγάκη, Μαρία Νομικού και πολλούς άλλους.

Αργότερα έκανε ένα cd με το Γιώργο Μπίλλη και άλλους καλλιτέχνες. Ακολούθησε η επιτυχημένη δισκογραφική δουλειά "Ένα ταξίδι μου ταξες" σε στίχους Στέφανου Εξαρχόπουλου, Ρίτας Γαληφού και Πόπης Σκαρλάτου με μουσική και επιμέλεια Νίκου Νομικού όπου παίζει βιολί. Είχε την τιμή και τη χαρά να ξεκινήσει σαν ραδιοφωνικός παραγωγός στο Radio Κόσμημα, στο Tv Magic και στον Atlantis. Τα κοσμικά Κέντρα που έχει δουλέψει είναι "Τα Νησιώτικα", "Πεντακάθαρο", "Ωραία Σαντορίνη", "Μπουγάζη", "Γοργόνα", "Αρμενάκι", "Γλάρος", "Φάρος".

Τώρα βρίσκεται κοντά στον καλλιτέχνη, τραγουδιστή, στιχουργό και μουσικοσυνθέτη Χρήστο Βλάχο, που της γράφει ξεχωριστούς στίχους και κοντά στο διαδικτυακό ραδιόφωνο
www.studiodelta.gr
Με τους εξαίρετους ανθρώπους που τη στηρίζουν και την αγαπούν, τον υπεύθυνο Δημήτρη Τσιριμιαγκο με την εκπομπή του "Αφιερωμένο Εξαιρετικά", που εκπέμπει κάθε Παρασκευή και Σάββατο 10 με 12 το βράδυ, με διαχειρίστριες την Αφροδίτη Αυγοπούλου και Νόρα Δέλτα.